Магія зефіру: студенти опанували секрети кондитерського мистецтва

На кафедрі харчових технологій Полтавського державного аграрного університету відбувся захопливий майстер-клас із виготовлення зефіру для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа, який провів асистент кафедри і водночас наш стейкхолдер та власник кондитерського цеху ТМ "Солодка Кузня" - Роман Кузнєцов.

Під час заходу студенти ознайомилися з технологічним процесом створення цього популярного кондитерського виробу, дізналися про особливості підбору інгредієнтів та секрети отримання ідеальної текстури й смаку. Практична частина майстер-класу дозволила учасникам власноруч приготувати зефір та застосувати отримані знання на практиці.

 

Майстер-клас не лише розширив знання студентів, а й дав їм шанс удосконалити навички у сфері кондитерського мистецтва. Атмосфера заходу була сповнена ентузіазму, а фінальним акордом стала дегустація зефіру.

Дякуємо Роману Кузнєцову за цікавий та пізнавальний майстер-клас і з нетерпінням чекаємо на нові зустрічі!

Відео заходу