02 грудня 2020 року відбулося чергове онлайн-засідання вченої ради факультету Технології виробництва та переробки продукції тваринництва, що було проведене на платформі Zoom. В порядку денному розглянуті наступні питання:
-
Аналіз і підведення підсумків моніторингу наповненості дисциплін в систему Moodle. Про удосконалення організації освітнього процесу з використанням сервісу Google Meet в режимі відео конференції. Доповідав ст. викладач кафедри технологій дрібного тваринництва І.М. Желізняк.
-
Про підготовку до атестації здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» і «Магістр» за І семестр 2020-2021 навчальний рік. Доповідала заступник декана факультету ТВППТ з навчальної роботи, доцент, к.с.-г.н., Л.М. Кузьменко.
-
Затвердження звіту про виконану наукову роботу факультету ТВППТ за 2020 календарний рік. Доповідала заступник декана факультету ТВППТ з наукової роботи, професор, к.с.-г.н., О.І. Кравченко.
-
Розгляд звіту про виконання науково-дослідної роботи за темою «Розроблення об’ємно-планувальних рішень та технологічних карт при проектуванні тваринницьких і переробних підприємств». Доповідав завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва професор, д.с.-г.н., А.М. Шостя.
-
Про підготовку відомостей про самооцінювання ОПП Харчові технології. Доповідала завідувач кафедри харчових технологій доцент, к.т.н. Н.В. Будник.
-
Про створення комісії для перезарахування результатів навчання ЗВО групи ХТ-21 Бузувері Владислави Романівни за програмою академічної мобільності в ПУЕТ. Доповідала завідувач кафедри харчових технологій доцент, к.т.н. Н.В. Будник.