Цікавою і змістовною була зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва зі стейкхолдером Зоєю Троценко, головною спеціалісткою відділу тваринництва, селекційно-племінної роботи та переробної промисловості Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА.
Під час зустрічі студенти ознайомились із правилами виробництва органічної продукції та сертифікованими суб’єктами господарювання Полтавської області з органічного виробництва, зареєстрованими сертифікаційними органами в Україні, що надають послуги із сертифікації органічної продукції.
Отримані знання допоможуть студентам, які активно долучаються до діяльності експертного центру «Milk Local Product» ПДАУ, краще орієнтуватись у сучасному виробництві органічної продукції та опановувати навчальну дисципліну «Технологія органічної продукції тваринництва».