Навчальні дисципліни |
Анотація |
Силабус |
Обов’язкова частина |
||
Дисципліни загальної підготовки |
||
Вища математика |
||
Економіка підприємства |
Анотація |
Силабус |
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
||
Інформаційні системи та технології |
||
Історія та культура України |
||
Основи фахової діяльності |
||
Правознавство |
||
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
||
Фізика |
||
Фізичне виховання |
||
Філософія |
||
Хімія |
||
Дисципліни професійної підготовки |
||
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
Анотація |
Силабус |
Екологія харчових виробництв та утилізація відходів |
Анотація |
Силабус |
Інженерна і компʼютерна графіка |
||
Контроль якості та безпечності харчових продуктів |
||
Менеджмент харчових підприємств |
Анотація |
Силабус |
Основи наукових досліджень |
||
Проектування підприємств харчових виробництв |
||
Процеси і апарати харчових виробництв |
||
Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР |
||
Теоретичні основи харчових виробництв |
||
Технічна мікробіологія |
||
Технологічне обладнання харчових виробництв |
Анотація |
Силабус |
Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях |
||
Технологія бродильних виробництв |
||
Технологія води і водопідготовки |
||
Технологія жирів та жирозамінників |
||
Технологія зберігання і переробки зерна |
||
Технологія консервування плодів та овочів |
||
Технологія молока і молочних продуктів |
||
Технологія мʼяса і мʼясних продуктів |
||
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
||
Технологія цукру та кондитерських виробів |
Анотація |
Силабус |
Харчова хімія |
Вибіркові освітні компоненти
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація / силабус |
Присадибне та фермерське тваринництво |
Силабус |
|
Методика та технологія обробки наукової інформації |
||
Біотехнологія |
||
Генетика з біометрією |
Силабус |
|
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
||
Міні-технології харчових виробництв |
||
Організація анімаційної діяльності |
Анотація |
|
Кейтеринг |
||
Технологія напоїв |
Анотація |
|
Аналіз структурно-механічних властивостей харчових продуктів |
Анотація |
|
Реологія харчових продуктів |
||
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
Нутріціологія |
||
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
||
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
Біохімія сировини і харчових продуктів |
||
Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів |
||
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
||
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Анотація |
|
Технологія продуктів дієтичного харчування |
||
Технологія зберігання харчових продуктів |
||
Технологія крафтових сирів |
Анотація |
Силабус |
Технічне регулювання |
||
Технологія харчових продуктів з гідробіонтів |
||
Технологія дитячого та геродієтичного харчування |
||
Харчові добавки |
Анотація |
Силабус |
Технологія функціональних продуктів |
||
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
||
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |