Освіта
Аспірантура
Полтавський кооперативний інститут (аспірантура), м. Полтава, Україна
Назва спеціальності: 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Період навчання: 1999-2002
Київський національний торговельно економічний університет, м. Київ Україна
Захист дисертаційної роботи на тему: «Товарознавча характеристика редиски залежно від сорту та умов зберігання»
Назва спеціальності: 05.18.15 - Товарознавство
Дата захисту: 18.10.2011
Досвід роботи
Досвід роботи:
З 1998 по 2022 рік працювала на різних посадах кафедри Товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
З 2022 року доцент кафедри Харчових технологій ПДАУ
Знання мов
українська, російська – високий рівень; англійська – зі словником.
Підвищення кваліфікації в Україні
- Інститут свинарства і агропромислового виробництва НААН України, Посвідчення про підвищення кваліфікації № 0145 від 03 червня 2019 р., 150 академічних годин (5 кредитів ЄКТС); Період навчання: з 02.05.2019 по 03.06.2019 рр.
- Тренінг на тему «Підготовка до акредитації освітніх програм. Відомості для самооцінювання» в обсязі 30 академічних годин (1 кредит ЄКТС); Період навчання: 01.06.2021-30.06.2021рр.
- Інститут свинарства і агропромислового виробництва НААН України, Посвідчення про підвищення кваліфікації № 0172 від 20 червня 2022 р., 180 академічних годин (6 кредитів ЄКТС); Період навчання: з 20.05.2022 по 20.06.2022 рр.
- Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян. Сертифікат про міжнародне підвищення кваліфікації (Вебінар) на тему: «Використання неформальної освіти у підготовці бакалаврів та магістрів: досвід країн Європейського Союзу та України» Сертифікат, від 26.12.2022 р.. Обсяг- 45 годин.
- Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науков¬ців та освітян. Сертифікат про міжнародне підвищення кваліфікації (Вебінар) на тему: «Інтерактивні технології змішаного навчання при підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського союзу та Україні» Сертифікат ES №12682/2023, від 13.03.2023 р.. Обсяг- 45 годин.
- Полтавський університет економіки і торгівлі, Підвищення кваліфікації «Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР», Сертифікат від 21 листопада 2023 року. Обсяг- 120 годин.
- Методичний тренінг з розвитку професійних компетентностей організаторів акредитаційних процедур ЗВО та гарантів освітніх програм "Основні тенденції розвитку акредитаційного процесу та кращі практики роботи галузевих експертних рад" ПДАУ, 25-26 січня 2024 року Сертифікат СС00493014/000078-24. Обсяг-30 годин
Публікації
Має понад 110 наукових праць (в тому числі 5 монографії), 3 патентів на корисну модель.
Список публікацій:
Обов'язки
Голова Ради з якості вищої освіти спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Відповідальний на кафедрі за академічну мобільність
Куратор академічних груп здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня освіти